Despre noi

 

JOB INVEST - Afaceri si Investitori

La acest inceput de mileniu, intr-o lume in plina transformare si in continua cautare a proprilor valori, noi credem ca omul este cel mai important capital, mai important poate decat toate celelalte prin unicitatea si specificul sau.Iata de ce am creat Job Invest, mai mult decat un instrument, gandit si permanent adaptat, ca voi, sa beneficiati de usurinta prin simplitate a acestei aplicatii.

Fie ca si prin efortul nostru, companiile sa poata lucra cu "oameni potriviti la locul potrivit ", iar voi, candidatii la un job, sa va atingeti visul de a obtine jobul pe care il doriti si-l meritati.

JOB INVEST - SIMPLU, RAPID, GRATUIT!

Valorile noastre sunt:
INOVATIA - In fiecare zi, suntem alaturi de tine, de acea ne este usor sa-ti descoperim nevoile si preocuparile tale. Ca raspuns la toate acestea, am creat un serviciu eficient, simplu si usor de utilizat, dar niciodata nu vom inceta sa inovam sau sa perfectionam pe masura asteptarilor tale.
POFESIONALISM - Ne place sa credem ca ai nevoie de noi, ca te bazezi pe noi, si ne apreciezi profesionalismul in spiritul caruia ne facem treaba.
FAIR PLAY - Suntem corecti, directi si cinstiti cu tine. Nu vom promite niciodata mai mult decat putem sa-ti oferim. Scopul nostru este ca tu sa te bucuri de un serviciu eficient si perfect adaptabil nevoilor tale.
Avantajele Job Invest
Simplitate si rapiditate in utilizarea serviciilor. Nu ne plac lucrurile complicate si credem ca nici tie. Dorim sa atingem, cel putin aceleasi bune rezultate, folosind instrumente si metode simple.
Candidatii se bucura de sfaturile si sprijinul Job Invest, pe tot parcursul cautarii unui loc de munca.
Angajatorii beneficiaza de un pachet complet de servicii. Au acces la o baza de date verificata manual, pentru a inlatura CV-rile incomplete, completate vadit eronat sau foarte vechi, ce numai fac obiectul.
Aplicatia pune la dispozitia clientilor sai, toate instrumentele necesare unei recrutari online, dar Job Invest prin practicarea celor mai scazute tarife de pe piata, precum si a usurintei in utilizare a site-ului, fac ca Job Invest sa fie special.

Afaceri de vânzare
Dacă doriți să gasiți un cumpărător pentru afacerea dumneavoastră, completați cu informații importante despre companie cum ar fi Adaugă titlu, Descriere afacere, Locație (Relocabil/De la domiciliu), Site, selectează Limba listare și Categorie afacere. Puteți deasemenea menționa Facilități locație, Suport/Training, Concurență și Condiții de piață, Potențial de dezvoltare, Motive pentru vânzare, Anul fondării, Număr angajați, Finanțe companie (Preț cerut, Venit brut, Flux de numerar, Inventar, etc.). Toate sumele trebuie introduse în euro.

Găsește investitor
Dacă doriți să vă dezvoltați afacerea dar nu aveți capital, înregistrați-vă afacerea în această secțiune. Vi se va cere să menționați Adaugă titlu, Descriere afacere, Locație (Relocabil/De la domiciliu), Site, selectează Limba listare și Categorie afacere. Informații generale cum ar fi Facilități locație, Know-how, Concurență și Condiții de piață, Potențial de dezvoltare, Motive pentru căutarea unui investitor, Anul fondării, Număr angajați, Finanțe companie (Preț cerut, Venit brut, Flux de numerar, Inventar, etc.). Toate sumele trebuie introduse în euro.

Găsește partener
Căutați un partener de afaceri pentru a vă dezvolta rețeaua de distribuție și stabilirea un parteneriat strategic? Daca da, înregistrați-vă afacerea în această secțiune. Menționați Denumirea companiei, Descriere afacere, Locație (Relocabil/De la domiciliu), Site, selectează Limba listare și Categorie afacere. Informații generale cum ar fi Facilități locație, Know-how, Concurență și Condiții de piață, Potențial de dezvoltare, Motive pentru căutarea unui partener, Anul fondării, Număr angajați, Finanțe companie (Preț cerut, Venit brut, Flux de numerar, Inventar, etc.). Toate sumele trebuie introduse în euro.

Which is the best web hosting? Read my just host review and compare it with ipage. Find a reliable hosting provider.
Copyright © 2018 Job Invest - Afaceri, Investitori, Investitii. All Rights Reserved.
Powered By: NetSiter Consulting SRL